Účinný systém na čištění koberců

Mezi nejefektivnější způsoby čištění koberců patří čištění pomocí speciálního úklidového systému LMX VON SCHRADER využívající k čištění suchou pěnu a výkonný vysavač.

 

Úklidový systém LMX VON SCHRADER používá suchou pěnu, která je za pomoci válcového kartáče zapracována do koberce. Pěna uvolní nečistoty z koberce a ty jsou následně odstraněny zabudovaným vysavačem. Vše se děje v jediném kroku.

Vzduch a čisticí prostředek se mísí pod tlakem a vytváří hustou suchou pěnu (pěna obsahuje pouze 10% vlhkosti), která se tlakem vzduchu vytlačuje před stroj do prostoru před válcový kartáč. Rotující kartáč aplikuje pěnu do koberce. Tím se uvolní nečistoty od podkladu až po konce vlasu koberce. Nečistotu pohlcuje pěna, která je následně odsáta výkonným vysavačem ústícím přímo za kartáčem.  Znečištěná pěna se hromadí ve sběrné nádobě, kde je odpěněna na kapalinu, aby se dala snáze vylít.

Mezi základní výhody systému LMX VON SCHRADER patří snadné, rychlé a účinné čištění všech druhů koberců. Díky použití suché pěny a jejímu okamžitému odsátí nedochází k promáčení koberce a nehrozí tak nebezpečí zatuchnutí a plísní (Doba schnutí koberce je maximálně 1 až 2 hodiny v závislosti na vlhkosti vzduchu a teplotě.) Po vyčištění se na koberci neobjevují následné skvrny způsobené vysycháním a koberec je možné používat ihned po čištění.

Čištění koberců úklidovým systémem LMX VON SCHRADER provádí společnost de Wolf Group s.r.o. z Chebu. Společnost de Wolf je zároveň dodavatelem čistících systémů LMX VON SCHRADER na český trh.

http://www.dewolf.cz/obchod/uklidova-technika/

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: