Beads & Components – Korálek World

Zatímco v minulém století bylo naprosto běžné, že si lidé šili oblečení vlastnoručně, petli svetry i ponožky a háčkovali ubrusy, dnes tyto techniky zažívají masivní úpadek a nastupují postupně více a více moderní ruční práce, jako je práce s korálky. Mezi ně patří i výroba šperků. Ačkoli byla i dříve výroba šperků jako ruční práce velmi oblíbená, byl většinou velký nedostatek materiálu a opravdoví výrobci byli jen ti, kteří měli přístup k zásobám českých výroben. Dnes se stává korálkování stále oblíbenějším a nejen jako způsob obživy, ale jen pro radost. Mnoho žen využívá této ruční práce k odpočinku, třeba večer u televize.

Internetový obchod Korálek-World.cz nabízí široký sortiment kvalitních především českých (i zahraničních) korálků a bižuterní komponentů prověřené kvality, které můžete využít pro vlastní tvoření i vy. V nabídce máme Toho korálky, rokajl Preciosa, Swarovski Elements, ohňovky, voskované perle, návlekový materiál, bižuterní komponenty a spoustu dalších.

Bižuterní komponenty (někdy nazývané také jako kovové komponenty) jsou všechny kovové součástky, které jsou potřeba k výrobě šperků. Jsou základem výbavy každé korálkářky a tvoří základ každého šperku bez výjimek. Patří sem např. afroháčky, karabink,y koncovky, kaplíky, kreole a další.

Neváhejte a nakupte ještě dnes!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: