Svatební dary

Také jste pozváni na svatbu a stále nevíte, jaký dar novomanželům koupit? V dnešní době už nejsou „in“ svatební dary jako domácí spotřebiče, roboti a sady hrnců. V této době novomanželům uděláte největší radost, pokud jim věnujete svatební dary ve formě zážitků. Na takovéto svatební dary jim zůstanou nezapomenutelné vzpomínky a při těchto vzpomínkách si určitě vzpomenou i na Vás.

Mezi nejčastěji vyhledávané svatební dary patří vyhlídkové lety. Každý se určitě rád podívá na místa, které dobře zná ze země, na místa svého mládí, místa, kde prožil mnoho krásného, také z ptačí perspektivy. To vše Vám právě umožní zážitky vyhlídkové lety.

Lety balónem:

Mezi nejromantičtější patří vyhlídkové lety balónem. Při tomto zážitku prožijete opravdu nezapomenutelné chvilky. Tyto chvilky můžete prožít i se svou drahou polovičkou – let balónem je možný koupit i jako zážitek pro dva, kdy budete v koši pouze vy dva a pilot.

Lety vrtulníkem:

Mezi další oblíbené vyhlídkové lety patří lety vrtulníkem. V této sekci nabízíme zážitky jako svatební dary: Vyhlídkový let vrtulníkem nad Karlštejn – 3 osoby, kdy poletíte z Prahy nad Karlštejn a zážitek – Let vrtulníkem Praha – 3 osoby.

Lety letadlem:

Vyhlídkové lety letadlem patří do skupiny stálic mezi zážitky jako dárek:

  • Vyhlídkový let Praha – Karlštejn – nejžádanější zážitek s následující trasou letu: letiště Letňany – Průhonický park – soutok Berounky a Vltavy – Vysílač Cukrák – Karlštejn – Malá a velká Amerika – Davle (romantická zákoutí Vltavy) – Letňany.
  • Vyhlídkový let pro dva – s délkou 20, 45 nebo 60 minut v lokalitě Středních Čech
  • Vyhlídkový let nad Prahou (3os., 40min.) – pronajměte si celé letadlo a vydejte se na trasu nad zámek Konopiště, zámek Průhonice, historické centrum Prahy a zpět.
  • Romantický let pro Vás dva – v kabině budete pouze Vy a pilot.

Nabízíme spoustu dalších zážitků vhodných jako svatební dary na téma vyhlídkové lety. Sami se můžete rozhodnout, jaký zážitek zakoupíte a darujete.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

bazar.inzerce

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: