Hráči HC Lev se na autogramiádě poděkovali fanouškům za podporu

Přibližně 500 fanoušků se přišlo v pondělí večer do jednoho z popradských obchodních center rozloučit s hráči HC Lev Poprad. Ti absolvovali svou premiérovou sezonu v Kontinentální hokejové lize (KHL) a přestože nepostoupili do play off, sezónu dohráli se ctí. “Já bych to nenazval loučení, hráči se spíše přišli poděkovat za podporu, kterou jsme tu dostali v premiérové ​​sezóně, protože 16-krát vyprodat halu je něco víc, než jsme očekávali,” řekl pro TASR mluvčí klubu Jan rachotí.

Atmosféra byla podle něj na stadionu výborná během celé sezóny. Hráči se přišli s fanoušky podělit o podpisové kartičky, milovníci unibet bonus hokeje se mohli se svými favority i vyfotit. “Přišlo 16 hráčů a nechyběli ty největší hvězdy jako Ľuboš Bartečko, Ján Laco, Jiří Hunkes, Branislav Mezei, Martin Štrbák, prostě všichni hráči, kteří v závěru sezony patřily mezi opory mužstva,” doplnil rachotí. Během autogramiády mohli fanoušci získat různé suvenýry a vystoupilo i seskupení Hustle cheerleaders, které hráčů provázelo a diváky bavilo na stadionu během celé premiérové ​​sezóny.

Hokejistů HC Lev Poprad nyní čeká závěr úvodní sezony, ve čtvrtek 23. února opět odlétají do Ruska, kde je čeká Torpedo Nižný Novgorod a následně Dinamo Moskva. “Pak jim končí sezóna, uvidíme jak se jim podaří odehrát tyto dvě závěrečné setkání, ale myslím si, že s úvodní sezónou v KHL můžeme být spokojeni,” uzavřel mluvčí klubu.

Teď však ještě není jisté, unibet zda se hráči HC Lev do Popradu vrátí. Hodně se mluví o přestěhování klubu do Prahy. Rachotí však už dříve potvrdil, že klub nekončí ao tom, kde se bude následující sezóna hrát, se rozhodne na základě analýzy zhruba o měsíc.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: