Penzion Brno Integrity

Chtěl bych se s vámi podělit o své zbrusu nové zkušenosti z jednoho penzionu Brno. Poměrně často jezdím na brněnské výstaviště z pracovních důvodů a až dosud mi levné ubytování Brno zařizovala firma. Bývaly to staré maličké hotelové pokojíčky s velkým množstvím prachu a se společným WC (o sprchách nemluvě) pro několik pokojů. Samozřejmě velmi daleko od místa, kam jsem vždy ráno musel přes rozjíždějící se brněnskou dopravu, přejet. Personál protivný, ospalý nebo nejlépe zalezlý na místech, kde by ho nikdo nehledal.

Tentokrát jsem ale zapátral sám a našel jsem si menší penzion přímo naproti vchodu do výstaviště BVV. Na internetových stránkách jsem si něco přečetl, fotky vypadaly slibně a cena také dobrá. Rozhodl jsem se dát ubytování Brno novou šanci.

Byl jsem opravdu nadšen! Penzion Integrity je skutečně „coby kamenem dohodil“ od Výstaviště. Je to penzion s příjemnou rodinnou atmosférou a usměvavým personálem. Snídal jsem zde – švédské stoly, bohatý výběr – a když jsem se vrátil, mohl jsem se kdykoli posadit do kuchyňky s hrnkem teplého čaje nebo kávy. Na pokoji jsem měl televizi, ledničku, minibar ale i Wi-Fi, takže jsem mohl na svém notebooku zpracovat zprávu pro nadřízené ohledně svého působení na BVV.

Tento brněnský penzion nenabízí pouze jedno až dvoulůžkové pokoje s vkusným zařízením, ale také konferenční místnosti pro nejrůznější společenské akce. Když jsem zde byl ubytovaný, zrovna jedna firma pořádala ve větším salonku přednášku. Měli zapůjčenou techniku k promítání, popíjeli předem objednané nápoje a večeřeli jídlo přivezeného z blízké restaurace. Hovořil jsem s jednou dámou, která se přednášky účastnila a souhlasila, že je penzion Brno Integrity velmi příjemným místem pro trávení ať už volného nebo třeba pracovního času.

Pokud plánujete v nejbližší době cestu do Brna a potřebujete přespat někde v blízkosti centra, zoologické zahrady nebo třeba koupaliště Riviéra, jednoznačně se zkuste zastavit alespoň na jednu noc v Penzionu Integrity. Uvidíte, že to nebude špatný tah.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: