Penzion Brno – levné ubytování v centru

Chtěl bych Vám představit penzion Integrity Brno. Je to menší penzion s rodinnou atmosférou, kam můžete zavítat buď sami za prací (leží hned vedle BVV), na příjemnou dovolenou s rodinou, nebo zde uspořádejte společenskou akci v jednou ze dvou sálů ve vinném sklepení.

Právě jsem se vrátil z Brna, kam jsem jel pracovně na výstaviště BVV. Měl jsem domluvený nocleh u známého, který bydlí nedaleko areálu a hlavně v Brně. On mě ale nechal ve štychu. Na poslední chvíli musel nečekaně odjet, a abych směl zůstat v jeho bytě s jeho přítelkyní, jsem samozřejmě nežádal. Musel jsem si rychle najít náhradní variantu.

Procházel jsem se kolem výstaviště a přemýšlel, když jsem uviděl ceduli penzionu Brno s nabídkou levného ubytování Brno přímo u Výstaviště. Zajásal jsem a šel jsem se tam podívat. Penzion byl malý v klidné čtvrti, hned u východu G2. Rozhodl jsem se vstoupit dovnitř, i když jsem měl podezření, že tam bude určitě plno, nebo že mě vyhodí, protože jsem se nereservoval dopředu.

Na recepci stála sympatická usměvavá žena. Přednesl jsem jí svůj problém a ona mi řekla, že nebude problém. Mají jeden jednolůžkový pokoj v podkroví. Šel jsem se tam podívat a velice se mi tam líbilo. Decentní příjemné teplé barvy, dřevo, postel, lampička, dokonce i televize, minibar a lednička. WiFi po celém penzionu, ráno snídaně ve formě švédských stolů. Před domem možnost parkování, klidní sousedé, kteří nebudou do noci hulákat. Ideální místo pro mě!

Nadšeně jsem souhlasil a překvapilo mě i to, jak je penzion Brno levný.

Hned jsem si došel pro auto, přeparkoval jsem a zabydlel se. Užil jsem si sprchu, která je samostatná pro každý pokoj, udělal jsem nějaké věci k zítřejší práci a usnul jsem. Skutečně mě nikdo nebudil. Možná bohužel. Zaspal jsem.

Vyběhl jsem ve spěchu, a i když je budova tak blízko výstavišti, doletěl jsem o půl hodiny později. Průšvih.

Do večera jsem pracoval a ještě jsem naddělával pozdní příchod, ale i tak se mi zvedla nálada, když jsem se vrátil do útulného podkrovního pokojíku.

Pokud sháníte levné ubytování v centru Brna, kde by vás zároveň nic nerušilo, můžu vám penzion Brno jedině doporučit!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: