Levné ubytování v penzionu Brno

Můj přítel pracuje u firmy, která často pořádá výstavy na Brněnském výstavišti. Dříve měl vždycky problém. Nevěděl, kde sehnat levné ubytování Brno někde po ruce – v centru a nejlépe přímo u BVV. Chtěla jsem mu pomoct, tak jsem jednou, po další výstavě a po vyslechnutí spousty nepěkných přívlastků pro ubytovnu, kde musel tři noci spát, zavolala své kamarádce, která ve městě bydlí, jestli by mi neporadila a ona věděla. Navigovala mě přímo na stránky Penzionu Brno Integrity.

Rozklikla jsem si požadovaný odkaz a začetla se do textíků o tomto penzionu. Vypadal velice pěkně, pokoje přímo pro mého přítele, snídaně v podobě švédských stolů také skvělé, WiFi po celé budově, super cena. Skutečně mi to přišlo ideální.

Poradila jsem to příteli, který se ze začátku trochu kroutil, protože po předchozích zkušenostech webovým stránkám levného ubytování nevěřil. Rozhodl se ale dát na radu člověka, který už tam byl, a při další návštěvě Brna se zde skutečně ubytoval.

A vrátil se nadšen. Moc mi děkoval a všechno mi důkladně popsal. Auto mohl zaparkovat hned vedle budovy. Domek byl na první pohled menší, ale moc pěkný s malou poklidnou zahrádkou. V ulici nebylo rušno ani nepořádek, ale nacházel se tam požadovaný vstup G2 na BVV. Uvnitř se ho ihned ujala sympatická usměvavá obsluha. Všechno mu vysvětlili, ukázali a zavedli ho do pokoje.

Ten ho okouzlil. Byl poměrně velký, světlý, malovaný příjemně působícími barvami dobře ladícími s obrazy na stěnách. Našel zde televizi, minibar a ledničku. Okamžitě se pokusil připojit na WiFi, aby mi mohl poslat fotky těchto pokojů, a nebyl žádný problém. Dále měl sám pro sebe záchod a sprchu.

Pochvaloval si i snídani a také krátkou vzdálenost na Výstaviště, kam ráno ve spěchu dobíhal. Večer si šli sednout s kamarádem do malé pěkné hospůdky na pivo. Přítel to měl zpátky pár kroků, ale jeho kamarád musel rozvozem před půlku Brna.

Moje brněnská kamarádka udělala dobrý skutek, když mě o tomto místě informovala, usnadnila tím někomu život. A proto já teď zase zprávu o tomto krásném penzionu posílám dál, aby se o tomto skvělém místě mohl dozvědět zase někdo další.

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: