Dřevostavba v ceně2 milionů

Rodinný dům Ametyst

 

Postavit cenově přijatelný rodinný dům v dnešní době už není nic těžkého. Stavební firmy využívají tlaku nových odběratelů nebo konkurence na snižování cen a představují projekty, které se pohybují nejčastěji v rozmezí za 1,5 – 3,0 miliony.

Dřevostavby v těchto cenových relacích jsou velmi žádané, jelikož je to stále cena, která je pro většinu lidí dostupná a architekti nešetří na jejich moderním vzhledu a praktičnosti.

Bungalov je zajímavý typ rodinného domu pro mnoho investorů. Tyto domy jsou účelné pro rodiny s dětmi nebo i mladé či starší páry. Bezbariérový přístup a pohyb po celém domě a z každé místnosti je jedna z mnoha výhod. Kontakt máte se zahradou a přírodou z každé místnosti dřevostavby. Stavební firmou, která takovéto projekty nepodsklepených přízemních dřevostaveb nabízí je i Spirax s.r.o.

Její projekty bungalovů, především řady Ametyst, jsou vzdušné a moderní, dispozičně pohodlné a to ve velikostech 3+1 nebo 3+kk a s cenou za 2 miliony a to stavbou na klíč, včetně základové desky i DPH.

Cena dřevostavby na klíč může být i pod částku 2 milionů jak jsme se sami přesvědčili.

Každý pokoj má svůj účel a nedochází k přebytku místností a ani zbytečným prostorům navíc, které by nebyly využitelné a plně funkční.

Dřevostavby od firmy Spirax s.r.o. jsou nízkoenergetické a budoucím majitelům šetří finanční prostředky po celou dobu užívání domu. Tyto rodinné domy jako takové mají velmi velkou životnost až stovky let, takže rozhodně se investor nemusí obávat, že by za čas bez vlastní vůle musel měnit dům za jiný.

Zastavěnou plochou a půdorysem domu se dají dřevostavby zasadit téměř na jakýkoli pozemek, ale investoři nejčastěji umisťují své rodinné domy na pozemky rovné či mírně svažité. Díky jejich vzhledu se dají bez problémů zasadit do okolní již původní nebo nově vznikající zástavby.

Bydlet v dřevostavbě můžete prakticky hned pop její dostavbě a to díky suchá technologie výstavby. Stavba trvá pouze pár měsíců a může se stavět relativně bez časového omezení.

Střechy u projektů dřevostaveb můžete mít sedlové, valbové, pultové rovná či šikmé. Je to jen na Vašem přání a požadavku na vzhled stavby.

Společnost Spirax s.r.o. staví zásadně z prověřených a certifikovaných stavebních materiálů. Důraz na kvalitu a spokojenost je v dnešní době to nejdůležitější, ale mnohdy se tato skutečnost dost opomíjí s ohledem na co nejnižší cenu výstavby.

Namátkou z dodavatelských firem se můžeme zmínit například střešními taškami od firmy KM BETA s matnou povrchovou úpravou a investor si můžete vybrat ze škály různých barevných odstínů. Dále firmou RUBIKON či Siko, kteří zaštiťují keramické podlahy, obklady koupelen, provádí zákazníkům i vizualizace ještě před samotnou výstavbou, tak si v klidu můžete zvolit a vidět jak bude vše vypadat po dostavbě. Dále firma V-Podlahy, která dodává podlahové krytiny, další známou značkou je společnost Weber, která dodává probarvené omítky v té nevyšší kvalitě.

K úplné spokojenosti investorů při výstavbách dřevostaveb společnost Spirax s.r.o. dává automaticky v ceně výstavby bonusy.

Bonus číslo 1 jsou trojskla v oknech v celé dřevostavbě. Tento systém skel, který Vám ještě více uspoří v budoucnu při vytápění Vašeho rodinného domu, má velké izolační schopnosti než běžně používaná dvojskla. Při dvojsklech, která se běžně používají se Vám do domu mnohem rychleji propustí zima nebo naopak vedro, ale díky trojskelnému systému se propuštění výrazně omezí.

Druhým bonusem je komín opravdu v každé dřevostavbě. Komínové těleso tak můžete připojit ke krbu či krbovým kamnům a můžete hned začít vytápět.

Třetím bonusem je venkovní přítah vzduchu ke krbu nebo kamnům. Výhodou venkovního přítahu vzduchu je, že přiváděním dostatečného množství kyslíku pro spalování Vám bude dřevo lépe v kamnech hořet a nezbudou z něj nedohořelé kusy a díky tomu každý kus dřeva bude efektivně spálen a neplýtváte topivem. Venkovní přítah vzduchu Vám i zajistí, že potřebný kyslík k hoření není odebírán a spalován z obytných místností, ale zvenčí domu.

Společnost Spirax s.r.o. Vám je schopna garantovat pevnou konečnou cenu po celou dobu výstavby dřevostavby. Věřím, že investor, který si postaví dřevostavbu a třeba konkrétně nízkoenergetický bungalov bude nadmíru spokojen a hlavně zaplatí méně finančních prostředků na rodinný dům se stejnými dispozicemi než u stavby z jiných zdících materiálů.

G. Pitrová

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: