NOVINKA – Ochutnejte kávu Hausbrandt Gourmet Columbus

Jedná se o zrnkovou kávu, která má v sobě tu nejvyšší kvalitu a jedinečnou chuť, ostatně stejně jako všechny nové druhy kávy Hausbrandt. Tato kávová směs je složena z devíti druhů 100% Arabika, jejich původ je pouze z Kolumbie, ta je druhým největším výrobcem a zpracovatelem kávy ve střední Americe.

 

Káva Hausbrandt Gourmet Columbus se odlišuje od běžných káv z Brazílie a Kolumbie především v kvalitě samotných zrn. Tato káva má podstatně vyšší bonitu. Zrna Arabica jsou poměrně měkká a mají silné aroma.

Mezi významné přednosti této kávy patří zaručeně její precizní rovnováha v samotné chuti, spolu s patřičným prouděním citrusových plodů, kde je zachycena velice jemná a decentní kyselost, dále plnost chuti hořké čokolády a špetka chuti kořene lékořice.

 

 

Kávová zrna jsou pražena s tou nejvyšší precizností jako u všech jiných kvalitních směsí, kde je třeba postupovat velice pomalu a opatrně, aby bylo dosaženo optimální vyváženosti v chuti a vůni.

Pokud jste gurmáni v oblasti pití kávy, pak určitě ochutnejte skutečnou italskou kávu, která Vás okouzlí s tím nejlepším požitkem právě Arabica Hausbrandt.

Jedná se o jedinečné espresso, jež nabízí exkluzivní plnou chuť a také širokou škálu možných příchutí. Káva Columbus a Gourmet jsou vrchol mezi jednotlivými druhy u značky Hausbrandt. Pro tuto směs kávy se používá výběr z několika různých druhů káv ze střední a jižní Ameriky.

Káva Hausbrandt Gourmet je složena z té optimální kombinace všech vybraných druhů kávy, a tím dostává dokonalé vlastnosti z každé z nich.

Prostřednictvím speciální technologie, kde se velice pomalu praží a to v malém množství při konstantní teplotě, v rotujícím kotli vzniká po důkladném promísení jedinečná směs s unikátním aroma. Důležité je pražit jednotlivé odrůdy odděleně.

Výsledkem je vynikající káva s vysokou koncentrací vybraných druhů kávy Arabika spolu s výjimečnou vůní a dokonalou chutí, kterou stojí za to ochutnat. Tuto kávu a mnohé další najdete na www.svela-kava.cz

 

 

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: