Revitalizace panelových domů

V tomto oboru máme mnohaleté zkušenosti a zaměstnáváme praxí prověřené odborníky, u kterých máme záruku, že svou práci odvedou přesně, jak mají, tedy kvalitně a včas.

Revitalizace panelových a bytových domů je v poslední době často diskutované téma, protože se díky kvalitně provedené revitalizaci podaří prodloužit životnost panelového nebo bytového domu. To se samozřejmě projeví i na pozdějších nákladech na údržbu. Revitalizace panelových domů promění Vaše bydlení v panelovém domě v bydlení luxusní. Už dávno neplatí, že v panelovém bytě je nižší kvalita bydlení. Kvalitně provedená revitalizace panelového domu se projeví také na nižších nákladech za energie, což je v případě celého panelového domu nezanedbatelná úspora. V souvislosti s revitalizací panelových domů instalujeme také nové kotle.

Součástí revitalizace panelového domu je i jeho zateplení. Zateplení se provádí v kombinaci s instalací plastových kvalitních oken, které zamezují tepelným ztrátám a dále snižují energetickou náročnost panelového domu. Dobře provedené zateplení panelového domu zlepší akumulační schopnosti domu, což znamená, že v zimě zůstane v bytech teplo a v létě naopak nebudou vnitřní byty přehřáté. Dále díky zateplení může dům dýchat, což vede ke snížení vlhkosti uvnitř.

Uvědomujeme si, že každý zákazník má individuální potřeby a požadavky, proto ke každému také takto přistupujeme. Naším cílem je spokojený zákazník, který se za námi bude dále vracet. Zajistíme tedy komplexní služby a Vy se nebudete muset o nic starat.

Kontaktujte společnost A-Z stavby Blažek s.r.o. ještě dnes, větší odborníky v oblasti revitalizace a zateplení panelových domů nenajdete!

Comments are closed.

OK365.cz Internetový magazín

Rubriky

Archiv: